SESAK NAFAS . BATUK . BERKAHAK . HIDUNG SUMBAT

Berita Baik! Madu Khalifah Premium Gred A Berkesan Seawal 15 Minit Untuk Melancarkan Semula Nafas Paru Paru Makin Sihat & Dilindungi.

Nak buat rutin harian lebih cergas lepas ni. Bangun pagi confirm rasa fresh dan semangat je nak bekerja, kemas rumah atau ke mana mana.

Jom tonton video dan lihat bukti. Klik PLAY!

“Alhamdulillah batuk, lelah dan pernafasan saya rasa lebih longgar. Nak bangun pagi dan malam untuk solat lebih mudah. Anak anak bangun pagi pun dah takde bersin bersin akibat resdung ” – Puan Fadzila Abdullah

“Berkat habbatussauda saya boleh sihat. Pagi pagi badan rasa ringan. Letih hilang” – Puan Ipah

Anda mesti dah penat cuba macam macam ubat tapi hanya bersifat penawar sementara bukan untuk penyembuhan secara berterusan kan?

Masalah sesak nafas ini buatkan anda sering rasa..

Sakit Dada?

Batuk & Gatal Tekak?

Susah Tidur & Asyik Letih?

Kebas Tangan & Kaki?

Banyak Angin & Kembung Perut?

Sesak Nafas & Sakit Dada?

Gelisah & Sakit Kepala?

Susah Tidur & Asyik Letih?

Kebas Tangan & Kaki?

Banyak Angin & Kembung Perut?

Simptom Di Atas Merupakan Isyarat Badan Bahawa Anda Sebenarnya Mempunyai Penyakit Kronik Ini..

ASMA & SEMPUT

Semasa serangan asma, pesakit mungkin mengalami ‘wheezing’ (bunyi bersiul apabila sedang bernafas), kesesakan dada, sesak nafas dan batuk.

RESDUNG & ALAHAN

Resdung sering bermula sebagai selesema, dan kemudiannya jangkitan bakteria. Alergik, masalah hidung, dan penyakit tertentu juga boleh menyebabkan resdung kronik. Gejala ini termasuk demam, keletihan, batuk, kahak dan sesak nafas.

GASTRIK & GERD

Pedih ulu hati terjadi apabila asid dalam perut masuk semula ke dalam saluran pemakanan. Anda akan rasa sesak nafas sakit dan ketat di dada atau tekak seakan-akan seperti terbakar dan selalunya terjadi selepas anda makan dalam kuantiti yang banyak.

ANXIETY

Tekanan emosi juga mempengaruhi daya berfikir secara normal. Tekanan luar biasa buatkan seseorang rasa cemas tanpa sebab, susah bernafas, jantung berdegup laju, susah tidur & terlalu banyak fikir dalam satu masa!

ASMA & SEMPUT

Semasa serangan asma, pesakit mungkin mengalami ‘wheezing’ (bunyi bersiul apabila sedang bernafas), kesesakan dada, sesak nafas dan batuk.

RESDUNG & ALAHAN

Resdung sering bermula sebagai selesema, dan kemudiannya jangkitan bakteria. Alergik, masalah hidung, dan penyakit tertentu juga boleh menyebabkan resdung kronik. Gejala ini termasuk demam, keletihan, batuk, kahak dan sesak nafas.

GASTRIK & GERD

Pedih ulu hati terjadi apabila asid dalam perut masuk semula ke dalam saluran pemakanan. Anda akan rasa sesak nafas dan ketat di dada atau tekak seakan-akan seperti terbakar dan selalunya terjadi selepas anda makan dalam kuantiti yang banyak.

ANXIETY

Tekanan emosi juga mempengaruhi daya berfikir secara normal. Tekanan luar biasa buatkan seseorang rasa cemas tanpa sebab, susah bernafas, jantung berdegup laju, susah tidur & terlalu banyak fikir dalam satu masa.

Hati Hati! Terdapat beberapa kajian yang menunjukkan bahawa pesakit asma atau sebarang penyakit berkaitan pernafasan lebih berisiko dijangkiti kuman.

Lebih membimbangkan, serangan asma atau penyakit pernafasan yang teruk boleh mengakibatkan komplikasi, saluran pernafasan terjejas dan radang paru paru menjadi kritikal!

Sekiranya penyakit penyakit ini tidak diurus dengan baik dari SEKARANG ia boleh menjejaskan kualiti hidup dan membawa..

MAUT!

Cegah gejala ini dari sekarang dengan mengelakkan diri dari faktor yang boleh menyebabkan jangkitan berlaku. Pastikan “IMUN SISTEMcukup kuat untuk mengelakkan sebarang komplikasi jika dijangkiti kuman!

Nak tahu jalan penyelesaian paling 
MUDAH, SELAMAT & BERKESAN?

"Alhamdulillah 4 hari mengadap tempoh suspek contact rapat C19, sebab ada simptom batuk dan selsema. Tapi, lepas makan madu dengan campuran habbatussauda khalifah, hari ke 5 dan 6 batuk dengan selsema clear, swabtest clear. Takde lemah badan. Sekarang tetap teruskan takut gelombang kedua"
Abdul Azim
Johor Bahru
"Mak akak ada gasrik teruk. Tapi lepas amalkan madu habbatusauda khalifah, mak kata perut rasa sedap. Dia buang angin puas. Mak tak nak dah makan ubat yang lain. Terus nak order yang besar"
Puan Nadia
Kuala Lumpur

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah mereka dengan Madu Khalifah. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individum

Kami Ada Solusi Untuk Masalah Anda!

Apabila masalah anda dibantu, anda akan makin…

Cergas & Bertenaga

Anda pasti lebih ceria dan yakin. Tambahan pula dengan amalan sunnah yang merupakan pemakanan yang terbaik.​

Sihat & Dilindungi

Tak perlu risau & fikir lagi tentang membeli suplemen tambahan lain, dengan solusi ini sahaja cukup untuk penjagaan kesihatan anda sekeluarga.

Imunisasi Badan Kuat

Anda sekeluarga mempunyai ketahanan badan yang kuat dan risiko terdedah kepada wabak penyakit berkurangan.

MEMPERKENALKAN!

MADU KHALIFAH PREMIUM (GRED A)

Madu 100% asli ini diimport khas dari ‘Kota Seribu Wali’ iaitu kota Tarim, Hadhramawt di selatan Yaman. Kota Tarim juga dikenali sebagai ‘al-Ghanna’ bererti tempat yang sangat subur dan makmur. Madu dari kota Yaman telah diiktiraf antara madu yang terbaik di dunia.

Maklumat terperinci, klik link di bawah:
https://aip.scitation.org/doi/abs/10.1063/1.5064338

Kajian yang dilakukan Sohaib Ashraf Et Al, dalam jurnal berjudul;
“Honey and Nigella Sativa Against COVID-19 in Pakistan (HNS-COVID-PK): A multi-center placebo-controlled randomized clinical trial” membuktikan, kombinasi madu dan habbatussauda’ sangat efektif meningkatkan daya tahan tubuh atau imuniti diri dan mencegah dari sebarang komplikasi pada saluran pernafasan dan paru-paru serta mempercepatkan penyembuhan Covid-19 jika dijangkiti kuman!
Dosage yang mereka gunakan: Madu: 1mg/kg/day Habbatussauda: 80mg/kg/day
Maklumat terperinci, klik link dibawah:
https://tinyurl.com/2p8jahk9
KEBERKESANAN khasiat madu dan habbatussauda’ terutama penggunaannya menerusi kaedah rawatan alternatif sememangnya tidak dapat disangkal.
Ini bersesuaian dengan hadith yang telah diriwayatkan oleh Imam Bukhari dari Siti ‘Aisyah RA, Rasulullah SAW bersabda, “Sesungguhnya Habbatussauda’ ini adalah penawar segala penyakit, kecuali kematian”.
Bagi madu yang juga dianggap ubat segala penyakit, Allah SWT telah memuliakan madu dengan menjadikannya minuman untuk penduduk surga, “Dan sungai-sungai dari madu yang disaring. Dan mereka memperoleh di dalamnya segala macam buah-buahan dan ampunan dari Rabb mereka….” (QS. Muhammad:15).
Menyedari khasiat penting dua makanan sunnah Nabi ini, maka lahirlah MADU KHALIFAH PREMIUM (GRED A) yang di import khas dari kota Tarim, Hadhramawt dan telah terbukti keaslian dan kualiti terbaik dari ujian lab di Riyadh!
Pelanggan Setia
0 +
Repeat Customer
0 %
Feedback Positif
0 %

Didalamnya hanya dipenuhi bijirin habbatussauda' yang harum dan pekat untuk menambahkan lagi kesan optimum dalam badan tanpa efek sampingan!

Mudah diamalkan dan rasanya sungguh sedap walau dimakan begitu sahaja. Boleh juga jika nak dicampur bersama kopi, teh, susu, sumac, oat dan air suam biasa.

KENAPA PERLU ADANYA MADU KHALIFAH?

KENAPA PERLU PILIH MADU KHALIFAH?

Ada pihak yang tidak bertanggungjawab telah menggunakan nama Madu Khalifah dan mencuri testimoni asal kami untuk kepentingan diri dan mengelirukan pengguna setia kami. Ingin kami tegaskan, Madu Khalifah TIDAK PERNAH TIADA dalam bentuk sachet!

TESTIMONI

Betul Ke Berkesan?

Jom tengok feedback mereka yang dah puas hati dengan kesihatan yang semakin baik selepas amalkan Madu Khalifah!

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah mereka dengan Madu Khalifah. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individum

60 Days Moneyback Guarantee

Kami sangat yakin MADU KHALIFAH ini mampu menguatkan imun pertahanan badan dan paru paru. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cergas & sihat dengan amalkan supplemen yang kaya bahan ‘natural’ superfood.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 60 hari.

PROMO FEBRUARI SAHAJA!

Jika anda order SEKARANG, kami berikan PENJIMATAN TAK MASUK AKAL termasuk 5 Special Freegift & Freepostage!

Bonus-bonus ini diberikan hanya jika order di laman ini SAHAJA. Opss ada lagi! Teruskan baca..

Free Gift #1
Free Postage

Bernilai RM10

Free Gift #2 Drawstring Bag (Random Colour)
x 1

Bernilai RM10

Free Gift #3
Sudu Kayu
x 1

Bernilai RM10

Free Gift #4 OLES Pala & Cili (Untuk Urat Tegang & Rasa Kebas) (10ml)
x 1

Bernilai RM35.90

Free Gift #5 Perfume Dubai (5ml)
x 1

Bernilai RM15

Free Gift #6 Sumac (20gm)
x 1

Bernilai RM12

Takut barang tak sampai? Jangan risau. Barang sampai baru bayar pada rider DHL. 100% Tiada Risiko, SELAMAT!

Tindakan Anda Sekarang Pasti Buatkan Anda Kembali Sihat & Ceria Tanpa Derita Gejala "SESAK NAFAS" lagi!

Pilih Pakej & Klik "BELI SEKARANG" untuk dapatkan Madu Khalifah!

RM97

RM85

RM195

RM157

RM314

RM269

RM185

RM153

RM306

RM259

Dapatkan SEKARANG pada harga tak masuk akal!

Promosi ini sah untuk tempoh terhad sahaja. 

Selepas ini, anda perlu bayar harga asal apabila promosi ini tamat.

SILA PILIH PAKEJ PRODUK

Isi details dan alamat dahulu, kemudian pilihan COD akan muncul.

Tick pakej pilihan anda.

Show Order Summary
RM195.00
Product Subtotal
Madu Khalifah With Olive Oil 400gm  × 1 RM195.00
Subtotal RM195.00
Shipping
Total RM195.00

PILIHAN PAKEJ

Madu Khalifah With Olive Oil 150gm1
+
Original price was: RM97.00.Current price is: RM85.00.
Madu Khalifah With Olive Oil 400gm1
+
Original price was: RM195.00.Current price is: RM157.00.
Madu Khalifah With Olive Oil (400gm x 2)1
+
Original price was: RM314.00.Current price is: RM269.00.

Customer information

Billing & Shipping

Malaysia

Additional information

Payment

  • ✅ Penghantaran oleh kurier DHL.
    ✅ Bayar cash pada posmen apabila barang sampai nanti.
    ✅ Pastikan anda atau wakil anda ada di lokasi semasa barang sampai.
    ✅ Tambahan cas RM10 dari pihak kurier untuk servis COD.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Your order

Product Subtotal
Madu Khalifah With Olive Oil 400gm  × 1 RM195.00
Subtotal RM195.00
Shipping
Total RM195.00
PENTING : Untuk memastikan order anda diproses dengan betul, rujuk semula pilihan pakej dan jumlah harga sebelum anda tekan butang TERUSKAN PESANAN. Sila untick yang tidak berkenaan.

Setelah membuat pesanan, tunggu 5 saat untuk dapatkan pengesahan order anda.

Perlukan Bantuan? Anda Juga Boleh Order Melalui Whatsapp 👇

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk dapatkan Madu Khalifah? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Madu Khalifah diperolehi secara terus daripada kota Tarim, Hadhramawt di selatan Yaman yang juga dikenali sebagai ‘al-Ghanna’ bererti tempat yang sangat subur dan makmur. Madu dari kota Yaman telah diiktiraf antara madu yang terbaik di dunia. Kami telah 2 tahun mengimport dan mengedarkannya di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.

Madu Khalifah sesuai diamalkan seawal usia kanak kanak 2 tahun, orang dewasa, ibu yang menyusu badan, mereka yang bekerja dan sering sibuk serta generasi warga emas yang ingin mendapatkan kecergasan tubuh badan, imuniti badan yang kuat dan mereka yg mengamalkan pemakanan semulajadi dalam kehidupan.

Cara pemakanan yg terbaik adalah digaul dahulu. Ambil satu sudu sebelum sarapan untuk lebih bertenaga sepanjang hari dan jika mengalami masalah insomnia ambil satu sudu sebelum tidur.

Jika, sedang sakit boleh diambil 2-3 kali sehari

Tiada masalah kerana Madu Khalifah 100% Asli dan tiada campuran bahan kimia yang boleh mengganggu pengambilan bersama suplemen lain.

Perbezaan Madu Khalifah dengan madu yang lain ialah ianya dibawakan khas dari kota Tarim, Hadhramawt, premium Gred A dan di dalamnya penuh dengan bijirin habbatussauda’ yang  harum dan pekat. Keberkesanannya sepantas 15 minit selepas minum. Tambahan lagi dengan khasiat berganda dari olive oil. 

Tidak berpuas hati selepas amalkan Madu Khalifah? Proses pemulangan wang atau penggantian akan diterima sekiranya produk tersebut dipulangkan semula kepada kami dalam masa 60 hari selepas tarikh penghantaran.

Alang alang anda di sini, jangan bertangguh untuk ikhtiar bebas dari derita gejala sesak nafas.

Bayangkan hanya dengan satu sudu Madu Khalifah setiap hari, batuk anda hilang, dada rasa makin lapang dan anda makin senang bernafas. Jom lihat bukti lagi!

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah mereka dengan Madu Khalifah. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu.

Rahsia Khalifah © 2023

All Rights Reserved.

IMPORTANT : Earnings and Legal Disclaimers

Disclosure : No affiliation with Google LLC, Google, or Google partners. All trademarks of Google products are the property of Google LLC.

This site is not part of, or endorsed by, Facebook, Google, Snapchat, Twitter or any social medial platform in any way.

FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. YOUTUBE and GOOGLE are trademarks of GOOGLE, LLC. SNAPCHAT is a trademark of SNAP, Inc. TWITTER is a trademark of TWITTER, Inc.

PRIVACY POLICY : We use Google AdWords remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER. The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” 

Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.