PROMO JUN 2024! BELI MADU KHALIFAH FREE LIMITED EDITION MADU DELIMA!

FORMULA TERBARU MAKANAN KESUKAAN NABI SAW BANTU MERAWAT MASALAH SESAK NAFAS [TERBUKTI MUJARAB!]

Cara Paling Cepat & Mudah Lancarkan Semula Nafas Seawal 15 Minit Secara Semula Jadi. Paru paru Makin Sihat & Dilindungi!

Nak buat rutin harian lebih cergas lepas ni. Bangun pagi confirm rasa fresh dan semangat je nak bekerja, kemas rumah atau ke mana mana.

Berkesan 17x Ganda Tanpa Perlu Bergantung Pada Steroid!

Jom tonton video dan lihat bukti. Klik PLAY!

Anda mesti dah penat cuba macam macam ubat tapi hanya bersifat penawar sementara bukan untuk penyembuhan secara berterusan kan?

Mungkin salah satu situasi ini terjadi pada anda. Jangan ambik mudah

TANDA-TANDA JANGKITAN NAFAS KRONIK!

Susah bernafas hingga sakit dada

Batuk & perit tekak. Selalu demam

Alergi & hidung tersumbat sampai sakit kepala

Kebas kaki atau tangan. Kadang sampai bisa badan

Banyak angin & perut selalu kembung atau sebu hingga gastrik

Gelisah & susah tidur. Bila bangun pagi badan jadi letih & lesu!

Susah bernafas sampai sakit dada

Batuk & tekak perit, selalu demam

Alergi & hidung tersumbat sampai sakit kepala

Kebas kaki atau tangan, kadang sampai bisa badan

Banyak angin & perut kembung atau sebu hingga gastrik

Gelisah & susah tidur, bila bangun pagi badan rasa letih & lesu

AWAS!!!

Simptom Di Atas Merupakan Isyarat Badan Bahawa Anda Sebenarnya Mempunyai Penyakit Kronik Ini..

ASMA & SEMPUT

Semasa serangan asma, pesakit mungkin mengalami ‘wheezing’ (bunyi bersiul apabila sedang bernafas), kesesakan dada, sesak nafas dan batuk.

RESDUNG & ALAHAN

Resdung sering bermula sebagai selesema, dan kemudiannya jangkitan bakteria. Alergik, masalah hidung, dan penyakit tertentu juga boleh menyebabkan resdung kronik. Gejala ini termasuk demam, keletihan, batuk, kahak dan sesak nafas.

GASTRIK & GERD

Pedih ulu hati terjadi apabila asid dalam perut masuk semula ke dalam saluran pemakanan. Anda akan rasa sesak nafas dan ketat di dada atau tekak seakan-akan seperti terbakar dan selalunya terjadi selepas anda makan dalam kuantiti yang banyak.

ANXIETY

Tekanan emosi juga mempengaruhi daya berfikir secara normal. Tekanan luar biasa buatkan seseorang tiba rasa cemas tanpa sebab, susah bernafas, jantung berdegup laju, susah tidur & terlalu banyak fikir dalam satu masa!

ASMA & SEMPUT

Semasa serangan asma, pesakit mungkin mengalami ‘wheezing’ (bunyi bersiul semasa bernafas), kesesakan dada, sesak nafas dan batuk.

RESDUNG & ALAHAN

Resdung bermula sebagai selesema, dan kemudian jangkitan bakteria. Alahan, masalah hidung, dan penyakit tertentu juga boleh menyebabkan resdung kronik. Gejala ini termasuk demam, keletihan, batuk, kahak dan sesak nafas.

GASTRIK & GERD

Pedih ulu hati terjadi apabila asid dalam perut masuk semula ke dalam saluran pemakanan. Anda akan rasa sesak nafas dan dada ketat, atau tekak seakan-akan seperti terbakar dan selalunya terjadi selepas makan berlebihan.

ANXIETY

Tekanan emosi boleh mempengaruhi daya berfikir secara normal. Tekanan luar biasa buatkan seseorang rasa cemas tanpa sebab, susah bernafas, jantung berdegup laju, susah tidur dan terlalu banyak fikir dalam satu masa.

Dari Abu Hurairah berkata, bersabda Rasulullah صلى الله عليه وسلم :

"Sesiapa yang menjilat/minum madu 3 pagi setiap bulan tidak akan ditimpa bala (penyakit) berat."

Maksud menjilat/minum madu 3 pagi adalah mengambil madu pada waktu pagi untuk 3 hari berturut-turut.

Amalkan madu sehari 1x untuk kesihatan yang baik dan bebas dari masalah pernafasan.

Tapi dalam banyak-banyak madu di pasaran, tanpa was-was kami sarankan Tuan Puan cuba kali ni ikhtiar dengan MADU KHALIFAH!

tapi Kenapa?

MADU KHALIFAH telah diformulasikan dengan gabungan penting 3 makanan sunnah Nabi SAW, tanpa bahan pengawet, tanpa gula tambahan, tanpa bahan-bahan herba lain yang mencurigakan. Lebih pekat, likat & sedap!

Bahan-bahan berkualiti yang digunakan; Madu Asli Premium Gred A dari Yaman, Habbatussauda, dan Minyak Zaitun. Bahan-bahan ini terkenal dengan kekayaan khasiat kesihatannya yang luar biasa.

KEBERKESANAN khasiat madu dan habbatussauda terutama penggunaannya dalam rawatan alternatif sememangnya tidak dapat disangkal.

Bersesuaian dengan hadith yang telah diriwayatkan oleh Imam Bukhari dari Siti Aisyah RA, Rasulullah SAW bersabda,

“Sesungguhnya habbatussauda ini adalah penawar segala penyakit, kecuali kematian”.

Bagi madu yang juga dianggap ubat segala penyakit, Allah SWT telah memuliakan madu dengan menjadikannya minuman untuk penduduk syurga,

“Dan sungai-sungai dari madu yang disaring. Dan mereka memperoleh di dalamnya segala macam buah-buahan dan ampunan dari Rabb mereka….” (QS. Muhammad:15)

Menyedari akan khasiat penting 3 makanan sunnah ini, maka lahirlah MADU KHALIFAH PREMIUM (Gred A) yang di import khas dari kota Tarim, Hadhramawt, Yaman, di mana telah terbukti keasliannya dan diperakui kualitinya yang terbaik.

MADU KHALIFAH juga telah di ikhtiraf ketulenan madu dari MY C02 SDN BHD, makmal terkemuka di Malaysia.

Kajian yang dilakukan Sohaib Ashraf Et Al, dalam jurnal berjudul;
“Honey and Nigella Sativa Against COVID-19 in Pakistan (HNS-COVID-PK): A multi-center placebo-controlled randomized clinical trial”

membuktikan, kombinasi madu dan habbatussauda’ sangat efektif meningkatkan daya tahan tubuh atau imuniti diri dan mencegah dari sebarang komplikasi pada saluran pernafasan dan paru-paru serta mempercepatkan penyembuhan Covid-19 jika dijangkiti kuman!
Dosage yang mereka gunakan:
Madu: 1mg/kg/day
Habbatussauda: 80mg/kg/day
Maklumat terperinci, klik link dibawah:
https://tinyurl.com/2p8jahk9
"Alhamdulillah 4 hari mengadap tempoh suspek contact rapat C19, sebab ada simptom batuk dan selsema. Tapi, lepas makan madu dengan campuran habbatussauda khalifah, hari ke 5 dan 6 batuk dengan selsema clear, swab test clear. Takde lemah badan. Sekarang tetap teruskan makan takut gelombang kedua"
Abdul Azim
Johor Bahru
"Mak akak ada gastrik teruk. Tapi lepas amalkan madu habbatusauda khalifah, mak kata perut rasa sedap. Dia buang angin puas. Mak tak nak dah makan ubat yang lain. Terus nak order yang besar"
Puan Nadia
Kuala Lumpur

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah mereka dengan Madu Khalifah. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu.

Sangat penting bagi kita semua menjaga kesihatan saluran pernafasan.

1. Rawat jangkitan di saluran pernafasan dengan segera.

2. Elak jangkitan kuman dari berlarutan, atau virus merebak ke kawasan tubuh badan yang lain.

ANTARA KOMPLIKASI LAIN YANG BERISIKO DIJANGKITI SEKIRANYA MASALAH PERNAFASAN INI TIDAK DIRAWAT SEGERA!

JANGKITAN PARU PARU

Hidung tersumbat boleh menyebabkan jangkitan paru paru kerana ia mengganggu aliran udara normal, mengurangkan perlindungan semulajadi di bahagian hidung, dan membenarkan lebihan lendir mengalir ke dalam paru paru & menyebabkan keadaan yang mudah untuk bakteria atau virus membiak.

JANGKITAN SALURAN PERNAFASAN

Lendir yang terkumpul mengalakkan lagi pertumbuhan bakteria dan virus, disertai pula dengan keradangan dan sempit di bahagian saluran nafas. Ini melambatkan aliran udara & menghalang pembersihan saluran pernafasan secara semulajadi dan meningkatkan risiko jangkitan.

JANGKITAN RONGGA SINUS

Jangkitan pada rongga sinus terjadi kerana pengumpulan lendir, radang & bengkak, dan gangguan pada pergerakan "silia" yang melapisi sinus. Ini mengalakkan pertumbuhan bakteria atau virus. Peningkatan tekanan sinus dan penyebaran jangkitan dari saluran pernafasan atas juga menjadi punca risiko jangkitan sinus meningkat.

JANGKITAN MATA

Jangkitan pada mata adalah akibat dari aliran lendir dan lembapan yang bersambung antara hidung dan mata, penyebaran titisan melalui bersin, batuk, pencemaran tangan, imuniti badan menurun. Radang dan rengsa mencetuskan "konjunktivitis" iaitu kemerahan dan radang pada membran yang melapisi bahagian putih pada mata dan juga membran pada bahagian kelopak mata.

JANGKITAN KUMAN DALAM PARU-PARU

Pneumonia adalah jangkitan kuman dalam paru-paru. Ia boleh disebabkan oleh bakteria, virus, atau kulat. Kebanyakan individu mengalami simptom pneumonia seakan-akan selesema. Hidung tersumbat akibat jangkitan kuman dalam paru-paru mengganggu aliran udara normal, mengurangkan perlindungan semulajadi di bahagian hidung, dan membenarkan lebihan lendir mengalir ke dalam paru-paru & menyebabkan keadaan yang mudah untuk bakteria atau virus membiak.

JANGKITAN SALURAN PERNAFASAN (RTI)

Lendir yang terkumpul menggalakkan lagi pertumbuhan bakteria dan virus, disertai pula dengan keradangan dan sempit di bahagian saluran nafas. Ini melambatkan aliran udara & menghalang pembersihan saluran pernafasan secara semulajadi dan meningkatkan risiko jangkitan.

JANGKITAN RONGGA SINUS

Jangkitan pada rongga sinus terjadi kerana pengumpulan lendir, radang & bengkak, dan gangguan pada pergerakan 'silia' yang melapisi sinus. Ini menggalakkan pertumbuhan bakteria atau virus. Peningkatan tekanan sinus dan penyebaran jangkitan dari saluran pernafasan atas juga menjadi punca risiko jangkitan sinus meningkat.

JANGKITAN MATA

Jangkitan pada mata adalah akibat dari aliran lendir dan lembapan yang bersambung antara hidung dan mata, penyebaran titisan melalui bersin, batuk, pencemaran tangan, imuniti badan menurun. Radang dan rengsa mencetuskan 'konjunktivitis' iaitu kemerahan dan radang pada membran yang melapisi bahagian putih pada mata dan juga membran pada bahagian kelopak mata.

Cegah gejala ini dari sekarang dengan mengelakkan diri dari faktor yang boleh menyebabkan jangkitan kuman berlaku. Pastikan IMUN SISTEM anda dan keluarga cukup kuat untuk mengelakkan sebarang komplikasi jika dijangkiti kuman!

SOLUSI kami MUDAH, SELAMAT & BERKESAN tanpa kesan sampingan!

Apabila masalah anda dapat dibantu, anda semakin:

Cergas & Bertenaga

Anda pasti lebih ceria dan yakin. Tambahan pula dengan amalan sunnah yang merupakan pemakanan yang terbaik.​

Sihat & Dilindungi

Tak perlu risau & fikir lagi tentang membeli suplemen tambahan lain, dengan solusi ini sahaja cukup untuk penjagaan kesihatan anda sekeluarga.

Imunisasi Badan Kuat

Anda sekeluarga mempunyai ketahanan badan yang kuat dan risiko terdedah kepada wabak penyakit berkurangan.

Ini antara hasil positif yang dikongsikan!

Ramai dah dapat manfaat yang baik pada paru paru dan pernafasan selepas amalkan MADU KHALIFAH

MEMPERKENALKAN

MADU KHALIFAH PREMIUM (GRED A)

Madu 100% asli ini diimport khas dari ‘Kota Seribu Wali’ iaitu kota Tarim, Hadhramawt di selatan Yaman. Kota Tarim juga dikenali sebagai ‘al-Ghanna’ bererti tempat yang sangat subur dan makmur. Madu dari Yaman telah diiktiraf antara madu yang terbaik di dunia.

Maklumat terperinci, klik link di bawah:
https://aip.scitation.org/doi/abs/10.1063/1.5064338

Didalamnya dipenuhi bijirin habbatussauda' yang harum dan pekat dengan campuran minyak zaitun, untuk menambahkan lagi kesan pantas dan optimum dalam badan tanpa efek sampingan.

Mudah diamalkan dan rasanya sungguh sedap walau dimakan begitu sahaja. Boleh juga jika nak dicampur bersama kopi, teh, susu, sumac, oat dan air suam biasa. 

Bagaimana AMALAN hanya sehari sekali Madu Khalifah mampu membantu masalah anda?

7 sifat dari MADU KHALIFAH inilah yang akan dimanfaatkan sebagai penawar masalah sesak nafas semula jadi, tanpa perlu bergantung kepada nebulizer atau steroid lagi. Ia disahkan oleh pakar dapat kurangkan radang pada saluran pernafasan yang menyebabkan anda susah untuk bernafas normal selama ini!

Masih rasa ragu-ragu?

Jom tengok lagi apa kata mereka yang dah puas hati dengan kesihatan yang semakin baik selepas amalkan Madu Khalifah!

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah mereka dengan Madu Khalifah. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individum

Apa yang bestnya dengan MADU KHALIFAH ni?

Pelanggan Setia
0 +
Repeat Customer
0 %
Feedback Positif
0 %

KENAPA PERLU ADANYA MADU KHALIFAH?

KENAPA ANDA PERLU PILIH MADU KHALIFAH?

Anda mungkin terfikir...

"Kalau saya dah beli Madu Khalifah ni, saya tak puas hati sebab dah amalkan, tapi masih tak ada sebarang perubahan positif?"

JANGAN RISAU!

Kami pun rasa TAK LAYAK untuk terima BAYARAN jika Madu Khalifah ni langsung TAK MEMBANTU menghilangkan masalah anda.

Oleh itu kami tawarkan..

Jaminan dari kami untuk pembeli hari ini puas hati 100%

45 HARI JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN

Kami sangat yakin MADU KHALIFAH ini mampu menguatkan imun pertahanan badan dan paru-paru. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cergas & sihat dengan amalkan suplemen yang kaya bahan ‘natural’ superfood.

Oleh sebab itu, kami jamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 45 hari.

*** Mengikut terma & syarat

Order dulu sekarang, barang sampai baru bayar pada rider DHL. 100% Tiada Risiko.
DIJAMIN SELAMAT!

TAWARAN KHAS JUN SAHAJA!

ORDER SEKARANG, kami berikan PENJIMATAN TAK MASUK AKAL termasuk 5 Special Free Gift & Free Postage!

Bonus-bonus ini diberikan hanya jika order di laman ini SAHAJA, tiada di platform lain.

Free Gift #1 Free Postage

Bernilai RM10

Free Gift #2 Drawstring Bag (Random Colour)
x 1

Bernilai RM10

Free Gift #3 Sudu Kayu
x 1

Bernilai RM10

Free Gift #4 Limited Edition Madu Delima (Masalah Sendi)
x 1

Bernilai RM85.00

Free Gift #5 Perfume Dubai (5ml)
x 1

Bernilai RM15

Free Gift #6 OLES OLES Oil (10ml)
x 1

Bernilai RM25.90

Selesaikan masalah anda hari ini. Dapatkan sekarang!

Klik 'BELI SEKARANG' untuk dapatkan Madu KhalifaH!

Promosi ini sah untuk tempoh terhad. 

Selepas ini, anda perlu bayar harga asal apabila promosi ini TAMAT. Order sekarang.

Minutes
Seconds

RM195

RM157

RM97

RM80

RM314

RM269

RM185

RM153

RM185

RM153

Perlukan Bantuan? Anda Juga Boleh Order Melalui Whatsapp 👇

SILA PILIH PAKEJ PRODUK

Isi details dan alamat dahulu, kemudian pilihan COD akan muncul.

Tanda pakej pilihan anda.

Show Order Summary
RM195.00
Product Subtotal
Madu Khalifah With Olive Oil 400gm  × 1 RM195.00
Subtotal RM195.00
Shipping
Total RM195.00

PILIHAN PAKEJ

PALING LARIS!
Madu Khalifah With Olive Oil 400gm
Pengambilan Sebulan
+
Original price was: RM195.00.Current price is: RM157.00.
PERCUBAAN
Madu Khalifah With Olive Oil 150gm
Pengambilan 2 Minggu
+
Original price was: RM97.00.Current price is: RM80.00.
SAYANG FAMILI
Madu Khalifah With Olive Oil (400gm x 2)
Supplemen Keluarga
+
Original price was: RM314.00.Current price is: RM269.00.
Madu Khalifah 400gm
Tanpa Olive Oil, Pengambilan Sebulan
+
Original price was: RM185.00.Current price is: RM153.00.

Customer information

Billing & Shipping

Malaysia

Additional information

Payment

  • ✅ Penghantaran oleh kurier DHL.
    ✅ Bayar cash pada posmen apabila barang sampai nanti.
    ✅ Pastikan anda atau wakil anda ada di lokasi semasa barang sampai.
    ✅ Tambahan cas RM10 dari pihak kurier untuk servis COD.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Your order

Product Subtotal
Madu Khalifah With Olive Oil 400gm  × 1 RM195.00
Subtotal RM195.00
Shipping
Total RM195.00

PENTING : Untuk memastikan order anda diproses dengan betul, rujuk semula pilihan pakej dan jumlah harga sebelum anda tekan butang TERUSKAN PESANAN

Sila untick yang tidak berkenaan.

Setelah membuat pesanan, tunggu 5 saat untuk dapatkan pengesahan order anda.

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk dapatkan Madu Khalifah? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Madu Khalifah diperolehi secara terus daripada kota Tarim, Hadhramawt di selatan Yaman yang juga dikenali sebagai ‘al-Ghanna’ bererti tempat yang sangat subur dan makmur. Madu dari kota Yaman telah diiktiraf antara madu yang terbaik di dunia. Kami telah 2 tahun mengimport dan mengedarkannya di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.

Madu Khalifah sesuai diamalkan seawal usia kanak kanak 2 tahun, orang dewasa, ibu yang menyusu badan, mereka yang bekerja dan sering sibuk serta generasi warga emas yang ingin mendapatkan kecergasan tubuh badan, imuniti badan yang kuat dan mereka yg mengamalkan pemakanan semulajadi dalam kehidupan.

Cara pemakanan yg terbaik adalah digaul dahulu. Ambil satu sudu sebelum sarapan untuk lebih bertenaga sepanjang hari dan jika mengalami masalah insomnia ambil satu sudu sebelum tidur.

Jika, sedang sakit boleh diambil 2-3 kali sehari

Tiada masalah kerana Madu Khalifah 100% Asli dan tiada campuran bahan kimia yang boleh mengganggu pengambilan bersama suplemen lain.

Perbezaan Madu Khalifah dengan madu yang lain ialah ianya dibawakan khas dari kota Tarim, Hadhramawt, premium Gred A dan di dalamnya penuh dengan bijirin habbatussauda’ yang  harum dan pekat. Keberkesanannya sepantas 15 minit selepas minum. Tambahan lagi dengan khasiat berganda dari olive oil. 

Tidak berpuas hati selepas amalkan Madu Khalifah? Proses pemulangan wang atau penggantian akan diterima sekiranya produk tersebut dipulangkan semula kepada kami dalam masa 60 hari selepas tarikh penghantaran.

Alang alang anda di sini, jangan bertangguh untuk ikhtiar bebas dari derita gejala sesak nafas.

Bayangkan hanya dengan satu sudu Madu Khalifah setiap hari, batuk anda hilang, dada rasa makin lapang dan anda makin senang bernafas.
Jom lihat bukti lagi!

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah mereka dengan Madu Khalifah. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu.

Rahsia Khalifah © 2023

All Rights Reserved.

IMPORTANT : Earnings and Legal Disclaimers

Disclosure : No affiliation with Google LLC, Google, or Google partners. All trademarks of Google products are the property of Google LLC.

This site is not part of, or endorsed by, Facebook, Google, Snapchat, Twitter or any social medial platform in any way.

FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. YOUTUBE and GOOGLE are trademarks of GOOGLE, LLC. SNAPCHAT is a trademark of SNAP, Inc. TWITTER is a trademark of TWITTER, Inc.

PRIVACY POLICY : We use Google AdWords remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER. The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” 

Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.